Zeehonden spotten op de Schelde!  

In de Westerschelde zitten veel zeehonden!
Als je goed kijkt kun je ze zien zwemmen of bij laag water zien liggen op de zandplaten. Wil je ze van dichterbij bekijken, ga dan met ons mee op Scheldesafari!

Met onze stoere RIB (plaats voor maximaal 5 personen (i.v.m. Corona alleen personen uit 1 huishouden)), varen we richting de zandplaten die bij laag water vrij komen te liggen. Hierop zijn dan tientallen zeehonden te zien. Uiteraard gaan we niet de zandplaat op en blijven we op gepaste afstand, vanwaar we ze ook goed kunnen bekijken!

Leuke ervaring
Meegaan op de Scheldesafari is een leuke ervaring en belevenis voor jong èn oud! Als activiteit met het gezin, voor op vakantie of als bedrijfsuitje!

Je geniet tijdens de vaart niet alleen van de vele zeehonden die er te zien zijn, maar ook van het vrije weidse uitzicht over de Westerschelde, de mooie luchten boven je hoofd, de wind in de haren èn van de grote indrukwekkende schepen die vlakbij voorbij varen.  

Vertrekpunt
De vaart en zoektocht naar de zeehond starten we in het haventje van Hoedekenskerke, van waaruit we de Westerschelde op varen. Na ongeveer 20 minuten bent u weer terug in het haventje.
Hier is voldoende gratis parkeergelegenheid voor fiets en auto.